Home / archiefcentraal / plus bakker volleybaltoernooi in nieuwleusen

plus bakker volleybaltoernooi in nieuwleusen

Volleybalvereniging Flash houdt op zaterdag 21 juni het recreatieve Plus Bakker Toernooi op het evenemententerrein van Nieuwleusen. Familie-, straat-, vrienden- en bedrijventeams kunnen dan met elkaar de strijd aan gaan. Naast de heren, dames en gemengde teams is het dit jaar ook weer mogelijk om jeugdteams op te geven.

De jeugdpoules bestaan uit drie leeftijdscategorieën, te weten 12-15-jarigen, 10–12-jarigen en 8–10-jarigen. De laatste categorie speelt 4 tegen 4. Om je team op te geven moet je een digitaal inschrijfformulier invullen of eventueel een formulier downloaden op www.plusbakkertoernooi.nl Opgave dient vóór 18 mei te gebeuren. Teams die vorig jaar mee hebben gedaan, hebben voorrang bij de inschrijving. Heb je vragen neem dan contact op met Albert Bovenhuis via 06-13964789 of inschrijven@plusbakkertoernooi.nl.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.