paasbingo dag eerder om alcoholverbod

Want doordeweeks mag er tot middernacht getapt worden.

“Wij organiseren de paasbingo al tientallen jaren op de zaterdag voor Pasen”, laat secretaris Hans Wink weten aan RTV Oost. “Daarmee bieden we veel mensen een leuk avondje uit. We vertikken het om een bingo voor volwassenen te organiseren met alleen cola en prik.”

De supportersvereniging wilde de bingo eigenlijk helemaal af te blazen. “We vieren in mei ons 40-jarig bestaan, maar dit is een teleurstellende start van onze jubileumactiviteiten. Een strakker alcoholbeleid is goed, maar we slaan weer door. Dit kan toch nooit de bedoeling zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.