Home / archiefcentraal / ongeveer duizend fans zwaaien pec uit

ongeveer duizend fans zwaaien pec uit

Een kleine duizend supporters van PEC Zwolle hebben zaterdagmiddag de uitzwaaitraining van hun club in het IJsseldeltastadion bezocht. Dat schrijft RTV Oost. PEC Zwolle trainde zaterdag voor de laatste keer in aanloop naar de bekerfinale tegen Ajax en werden begroet met vuurwerk en gezang.

Trainer Ron Jans sprak de aanwezige fans toe en bedankte hen voor hun komst. “We gaan er alles aan doen om die beker naar Zwolle te krijgen”, zei de oefenmeester. De selectie van PEC Zwolle vertrekt om 16.00 uur richting Rotterdam, waar de club zondagavond de bekerfinale tegen Ajax speelt. PEC Zwolle stond eenmaal eerder in de bekerfinale.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.