Home / archiefcentraal / ommen loopt voor leven schone stille week

ommen loopt voor leven schone stille week

‘Een hele puzzel en beproeving voor iedereen, maar super om dit met elkaar te doen!’, aldus cateraar Marie-José Maas. Samen met Ingrid ten Berge en Jenny Klomp zorgen zij voor de inwendige mens.

Al trainend hebben we de seizoensverandering aan der lijve ondervonden. Intens genoten van de puurheid van het natuurschoon van ons Vechtdal. Van groenvolle bossen naar rood-oranje tot kale bomen. Door de zachte winter was ons gegund om de hele periode in de buitenlucht te trainen.

Niet alleen de bomen maar ook de lichamen van onze deelnemers veranderden zichtbaar. Dit door intensieve trainingen van drie tot vier keer per week. Conditie-, kracht- en lenigheidsonderdelen waren continu aan de orde. Verdwijnende bierbuikjes zijn met grote vreugde ontvangen bij de partners. Minder enthousiast waren de wederhelften over het afslankend vrouwelijk natuurschoon.

Naast natuurschoon en lichamelijke schoonheid heeft schoon nog een hele andere betekenis. Ook voor de partner van een deelnemer: het verrassende schoon van kanker. Zo heb je ineens kanker en staan je operaties en zware kuren te wachten. Zo hoor je ineens dat je schoon bent en mag je je leven weer oppakken.

Voor ons heeft schoon dus verschillende betekenissen. Ons team heeft steeds meer ervaren dat volhouden resultaat oplevert, door vallen én opstaan.

De natuur ontwaakt, bomen ontluiken; iedereen een ‘schone’ stille week en alvast vrolijk Pasen.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.