Home / archiefcentraal / ommen haalt fietsen bij station weg

ommen haalt fietsen bij station weg

De gemeente Ommen gaat verkeerd geparkeerde fietsen bij het station in Ommen weghalen. Staat een fiets zes weken onbeheerd bij het station, dan kan de fiets worden verwijderd. Verkeerd geparkeerde fietsen kunnen zelfs al na acht uur verwijderd worden.

Fietswrakken, weesfietsen en verkeerd geparkeerde fietsen zorgen voor een groot probleem in de stationsomgeving. Fietswrakken worden nu al verwijderd, maar binnenkort kunnen ook zogenaamde ‘weesfietsen’ en verkeerd geparkeerde fietsen worden verwijderd.

Verwijderde fietsen worden opgeslagen bij DOEK en worden na dertien weken verkocht. Binnen die dertien weken kunnen de rechtmatige eigenaren tegen betaling van de afvoer- en stallingskosten hun fiets terug krijgen. Er worden borden bij het station geplaatst om de maatregel duidelijk te maken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.