Home / archiefcentraal / nieuwe spelers en contractverlenging sercodak

nieuwe spelers en contractverlenging sercodak

De jeugdinternationals Angela Steenbakkers en Janneke Vandewall spelen komend seizoen voor landskampioen SERCODAK Dalfsen. Verder verlengt de 21-jarige Myrthe Schoenaker haar contract.

Steenbakkers en Vandewell komen over van Handbal Venlo. “Nadat Sharina van Dort, Annick Lipman en Loren voor ‘t Hekke hebben aangegeven komend seizoen te stoppen bij SERCODAK Dalfsen, zijn we enkele weken geleden met Angela en Janneke het gesprek gestart”, vertelt manager Rene Cloo. “Wij volgden beide dames al een tijdje en ze maakten in die periode een goede indruk op ons. Met het oog op de toekomst passen deze twee jonge en ambitieuze speelsters prima in onze selectie voor het nieuwe seizoen.”

Cloo is verder blij dat Schoenaker haar contract verlengt. De 21-jarige was dicht bij een overeenkomst met het Noorse HK Halden, maar ze koos er toch voor om nog een jaar voor Dalfsen te spelen. “Myrthe heeft veel ervaring en is een zeer stabiele speelster. Met haar ervaring wordt ze volgend jaar een belangrijke schakel in de nieuwe verjongde ploeg”, zegt Cloo over de speelster.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.