mysterie vreemd teken blijkt 1 aprilgrap

Heel Ommen stond vorige week op z’n kop nadat er bij de school Laarakkers een vreemd teken was gevonden op het grasveld. Zijn er aliens geweest? Jongeren die zich hebben misdragen? Nee, niets van dit alles. Het bleek gewoon een 1 aprilgrap te zijn.

Tegelijk met de ontrafeling van het tekenmysterie werd ook het poedersuikermysterie opgelost. Het poedersuikervak in de Jumbo in Ommen was leeg. Wat bleek, meester Pascal had de suiker nodig voor de poffertjes.

Heb jij ook een 1 aprilgrap uitgehaald vandaag? Laat het ons weten en stuur een bericht, liefst met foto, naar redactie@vechtdalcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.