Home / archiefcentraal / muzikaal kinderoptreden in de carrousel

muzikaal kinderoptreden in de carrousel

Harmonie Fanfare Muziekonderwijs Ommen (HaFaMO) houdt op zaterdag 19 april een ‘Music4Ever’-dag. Op deze dag studeren meer dan honderd leerlingen muziekstukken in onder begeleiding van de muziekdocenten van TacT. De leerlingen treden vervolgens om 16:00 uur op in de theaterzaal van de Carrousel in Ommen. Eerdere edities van Music4Ever waren een succes.

De Stichting HaFaMO is een samenwerking van de Ommer muziekverenigingen: De Bazuin, Crescendo en Soli Deo Gloria. De stichting geeft op dit moment les aan ongeveer 120 leerlingen. Daarnaast heeft zij dit voorjaar een succesvolle introductie van ‘Inter@ctive’ gehouden, waarbij veertig kinderen uit Ommen hebben geleerd om echt muziek te maken. Ook deze kinderen treden op de dag op.

Er is ook gedacht aan kinderen die geen muzieklessen via de HaFaMO volgen: zij kunnen zich om 13:30 uur bij de Carrousel verzamelen en oefenen dan samen spelenderwijs met de andere kinderen. Zij kunnen een eigen rol krijgen tijdens het optreden. Heb je een eigen muziekinstrument? Neem dat dan mee!

Music4Ever is niet alleen voor de leerlingen, ook jij bent van harte welkom. De dag wordt namelijk afgesloten met een leuk optreden in de theaterzaal. Dit optreden wordt speciaal gegeven voor alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en voor jou. Het optreden begint om 16:00 uur en is gratis bij te wonen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.