motorrijders onderuit op beerzerweg

Bij een verkeersongeval op de Beerzerweg is woensdagmorgen een 53-jarige motorrijdster uit Amersfoort gewond geraakt. Zij werd met rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw, die deel uitmaakte van een groep toerende motorrijders die richting Ommen reed, kwam in botsing met een tegemoet rijdende personenauto, bestuurd door een 33-jarige man uit Duitsland. Vermoedelijk heeft het slachtoffer een te ruime bocht genomen, waardoor zij de auto raakte en ten val kwam. Een achter haar rijdende 55-jarige motorrijder kwam ook ten val, maar bleef ongedeerd. De beide motoren en de auto moesten worden afgesleept. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.