metaaldetectorzoeken van hobby naar werk

Wat begon als een hobby, is voor Alwin Ballast inmiddels uitgegroeid tot een eigen onderneming. Zoeken met een metaaldetector. Ballast is inmiddels regiodealer van metaaldetectoren en heeft een eigen webwinkel.

“Reeds meer dan twaalf jaar ben ik verslingerd aan deze hobby”, vertelt Alwin. “In de jaren heb ik een paar leuke vondsten kunnen doen. Deze hobby is enorm in opmars, mede door het programma ‘diggers’. En ongeveer een maand geleden kreeg ik de unieke kans om regiodealer te worden in metaaldetectoren. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben inmiddels gestart met een webwinkel in metaaldetectoren. Voor vragen en of advies kunnen klanten me bellen, mailen of langskomen.”

Hobby

“Het is een hele leuke hobby”, vertelt Alwin enthousiast. “Een zeer grote groep van de bevolking vindt het interessant wat er gevonden wordt. Ook voor kinderen is het leuk om te doen, om zo hun eigen zakgeld te verdienen/vinden bij onder andere recreatieterreintjes. Bovendien is de hobby erg gezond en zal het de mensen achter de computer weghalen, de buitenlucht in.”

Wil je meer weten over de hobby of over het bedrijf van Alwin, kijk dan eens op www.detectorandus.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.