Home / archiefcentraal / mensink neemt failliet zwemcentrum over

mensink neemt failliet zwemcentrum over

Mensink is directeur van de ENVOZ, mede-eigenaar en algemeen directeur van Zwemonderwijs Nederland en tevens eigenaar van diverse zwembaden waaronder MijnZwemschool VetCool. MijnZwemschool VetCool zal vanaf donderdag 1 mei de zwemlessen gaan verzorgen. In eerste instantie zal dit gebeuren op het tijdstip en de tijdsduur zoals de ouders dat gewend waren.

Er een speciale regeling voor gedupeerden van ZwemCentrum Dalfsen. Deze regeling houdt in dat gedupeerden vier weken lang gratis zwemles krijgen en daarna tegen kostprijs (indicatie 5 euro per les/per uur) de zwemlessen kunnen vervolgen. Op deze manier helpt Mensink de ouders om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Fondswerving kan deze kosten nog verder naar beneden brengen.

Woensdag 30 april is er een informatieavond waarin Benny Mensink zich aan de ouders wil voorstellen. Ook is er een presentatie over de gebruikte zwemmethode. Deze avond vindt plaats bij Kontrast Sport & Wellness in Dalfsen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Om 20.00 uur begint het programma. Het duurt tot ongeveer 21.30 uur. In verband met beperkte ruimte verzoekt het Oudercomité om met één ouder/verzorger per gezin aanwezig te zijn.

Alle kinderen kunnen zich registreren voor de zwemschool via het registratieformulier op www.reddingsboei.com

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.