makelaar bakker viert 50 jarig jubileum

Het is dit jaar precies een halve eeuw geleden dat makelaar Bakker zijn kantoor opende in Ommen. Het jubileum wordt gevierd met een spetterende taxatie-korting. In 2008 werd Makelaarskantoor Bakker overgenomen door Ad Fokke. Ondanks de crisis heeft hij nog geen spijt gehad van de dag dat hij de overstap maakte van het onderwijs naar de makelaardij. “Je bent met mensen bezig en je begeleidt ze bij een van de meest intensieve stappen in hun leven. Dat is toch mooi.”

Hoewel de huizenmarkt sinds de crisis min of meer op slot zit, heeft Ad het nog altijd druk. Want het opmaken van taxatierapporten bij de verkoop van een woning of bij het oversluiten van hypotheken gaat gewoon door. “Als gecertificeerd taxateur taxeren we in de regio Ommen en in de regio Sleen, waar ons tweede kantoor gevestigd is”, vertelt Ad. “Hoewel wij zelf pas sinds 2008 in Ommen zitten, willen we toch aandacht besteden aan het 50-jarige bestaan van ons kantoor. Dat doen we in de vorm van een jubileumactie waarbij wij een taxatie aanbieden voor slechts 250,00 euro excl. btw.”

Sinds vorig jaar trekt de markt weer een beetje aan merkt Ad. Al geldt dat volgens hem met name voor de lagere prijsklasse. “Zowel de rente als de huizenprijs is laag. Dat betekent dat de markt zeker voor starters enorm aantrekkelijk is. Woningen tot 250.000 euro vliegen bij wijze van spreken als warme broodjes over de toonbank. Wat het hogere segment betreft heeft dat iets meer tijd nodig, maar ook dat zit er weer aan te komen.”

www.makelaarskantoorbakker.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.