leer zelf weberen bij van rossum

“Als leverancier willen we mensen graag helpen meer uit hun Weber barbecue te halen”, vertelt een enthousiaste Arrie van Van Rossum Zwolle. Daarom is er bij de winkel op 12 april van 10.00 tot 16.00 Open Dag. “Het is de bedoeling dat mensen zelf gaan kokkerellen, dat ze zelf gaan ‘Weberen’.”

 

Als je een Weber koopt, wil je écht meer dan alleen barbecueën, volgens Arrie. :”Je maakt er met gemak een vijf-gangendiner mee. Veel mensen weten dat niet en wij vinden dat we dat bij verkoop moeten vertellen. Ze gaan de barbecue dan niet één keer per week, maar twee of drie keer per week gebruiken. Dan komt een Weber echt goed tot zijn recht.” Het kwaliteitsproduct is in veel vormen te koop: van kleine barbecues tot complete buitenkeukens. Het assortiment staat overzichtelijk opgesteld in de mooie showroom bij Van Rossum. “Als je ziet wat er allemaal mee kan, word je vanzelf enthousiast”, verzekert Arrie. Om dat te bereiken, organiseert Van Rossum op maandagavonden van 18.00 tot 23.00 uur cursussen om mensen te laten kennismaken met de talrijke mogelijkheden van de Weber. Dan wordt een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht op de barbecue gemaakt. De deelnemers kunnen ondertussen genieten van een wijnarrangement. Arrie: “Naast vlees, kan je op de Weber prima groenten, fruit en ook vegetarische producten klaarmaken. Pas als je alle mogelijkheden kent, ga je er ook gebruik van maken. Weber heeft ook talrijke handige accessoires en de garantie is uitstekend.”

 

Van Rossum Zwolle

Thomas a Kempisstraat 29

8021 BH Zwolle

(038) 453 59 69

www.ijzerhandel.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.