Home / archiefcentraal / kinderfeest op koningsdag in balkbrug

kinderfeest op koningsdag in balkbrug

Vanaf de tientallen kleedjes gingen speelgoed, CD’s, DVD’s, plastic dinosaurussen, prinsessenjurkjes, vishengels, leesboeken, knuffels en K3-spullen van hand tot hand. Zo’n 150 met helium gevulde ballonnen gingen 10.00 uur de lucht in en er was gratis drinken en een terras om gezellig bij te kletsen onder de lentezon. Een springkussen en een handvol enthousiaste tieners die gezichten schminkten, maakten het feest compleet.

Een groep uit Oud-Avereest zette rond 12.00 uur spontaan het Wilhelmus in. Namens de organiserende vrijwilligers konden Corien Braakman en Henk-Jan van der Klis dan ook weer tevreden zijn: “Zodra er kaarten van de ballonnenwedstrijd worden teruggestuurd, kijken we welke ballon het verst is gekomen. Er waren weer genoeg vrijwilligers. Met al die blije gezichten krijg je vanzelf zin om een volgend feest te organiseren. En dat wordt april 2015 dus de 20e keer!”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.