Home / archiefcentraal / jan veurink is super cda vrijwilliger 2014

jan veurink is super cda vrijwilliger 2014

Jan Veurink uit Ommen is vanaf maandag de ‘Super-CDA-vrijwilliger 2014’. Hein Pieper, voorzitter van het CDA Overijssel, reikte een oorkonde uit aan Veurink in Het Centrum in Nijverdal.

Veurink is voorzitter van het CDA Ommen en maakt deel uit van het Algemeen Bestuur van het CDA Overijssel. “Hij is bevlogen en altijd actief en zet zich al vele jaren onvermoeibaar in voor het CDA en het christendemocratisch gedachtegoed”, vertelt Pieper. “Door zijn gedrevenheid en enthousiasme weet hij veel voor elkaar te krijgen. Hij is iemand die ook tijdens de vakantieperiode ludieke acties organiseert en hij kan altijd gebeld worden voor een spoedklusje. Ook is Jan initiator van de samenwerking van de CDA-afdelingen in het Vechtdal.”

De Ommenaar mag nu een jaar lang de titel dragen. Van voorzitter Hein Pieper ontving hij een oorkonde en een uitnodiging voor een dagje politiek Den Haag. De dag bestaat uit een bezoek aan het partijbureau met een ontmoeting met partijvoorzitter Ruth Peetoom en een bezoek aan de Tweede Kamerfractie, met een rondleiding en ontmoeting met een van de Kamerleden.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.