Home / archiefcentraal / jan en betsy diepman in het zonnetje

jan en betsy diepman in het zonnetje

Het Gemengd Koor heeft zondag Jan en Betsy Diepman in het zonnetje gezet. Tijdens de eucharistieviering gaf de voorganger, pastor A. Wenker, na het slotgebed Marinus Zwerink van het Gemengd Koor het woord. Direct na zijn aantreden achter de microfoon riep hij Jan Diepman en zijn vrouw Betsy naar voren. De reden daarvan was dat Jan 40 jaar koorzanger was bij het Gemengd Koor. In januari van dit jaar had Jan afscheid genomen vanwege zijn gezondheid.

“Marinus ging in op de loopbaan van Jan als koorzanger, eerst in Hoonhorst, daarna in Zeeland, gevolgd door de Boerhaar en in 1973 wederom in Hoonhorst aan de Moezenbelt. In deze periode is Jan vele jaar voorzitter van het koor geweest. Pastor Wenker werd uitgenodigd Jan de onderscheiding op te spelden. Willy Eilert overhandigde de jubilaris een mooie bos bloemen. Het echtpaar Diepman werd gevraagd voor in de kerk plaats te nemen zodat de aanwezigen leden van het koor hem en Betsy konden feliciteren. Vanaf deze plaats willen wij Jan nogmaals danken voor zijn niet aflatende inzet voor het koor.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.