Home / archiefcentraal / in beeld sponsorloop het koloriet

in beeld sponsorloop het koloriet

Vrijdagavond vond de sponsorloop van basisschool Het Koloriet in Ommen plaats. De kinderen van groepen 1 tot en met 8 liepen op het grasveld tussen de school en de Dennenkamp.

Fotograaf Bernard Jans maakte een aantal kiekjes van de sportieve kinderen.

Ingestuurd door Gerlof Valk:

Vrijdagavond 11 april werd er door het Koloriet een sponsorloop georganiseerd. Deze vond plaats op het grasveldje tussen het Koloriet en de Dennenkamp aan de Tureluur. Onder prima weersomstandigheden arriveerden vanaf 18.00 uur de eerste deelnemers, om vervolgens om kwart over 6 te starten met de groepen 1tm4.

Het was de bedoeling om in een half uur zoveel mogelijk rondjes van ongeveer 200 meter te rennen. Per ronde kregen ze een stempel. En rennen, dat deden ze! Om kwart voor 7 hadden de kinderen, de meesten met een rood hoofd! een stempelkaart met veel stempels! Vervolgens gingen de groepen 5tm8 van start om tussen 19.15 en 19.45 hun best te doen om zoveel mogelijk stempels te bemachtigen. Ook deze groep liep vol overtuiging de 200 meters.

Al met al een geslaagde sponsorloop waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de ouderraad en dus aan de kinderen van het Koloriet om activiteiten en middelen te kunnen blijven financieren in de toekomst. Er is gekozen voor een sponsorloop omdat de inkomsten van kleding en zeker die van het oud papier sterk teruglopen.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.