in beeld beton storten voor kunstwerk

De wijk Gerner Marke in Dalfsen krijgt vanaf mei een eigen kunstwerk met de naam ‘Het Depot’. Het kunstwerk bestaat uit drie delen: een depot, een tegelvloer en een kunstwerk dat bestaat uit drie uitvergrote oortjes van kopjes. Voor het kunstwerk waren bijdragen van inwoners nodig. Zo konden zij porseleinen kopjes inleveren, maar ook een boodschap in een fles achterlaten voor de inwoners van Dalfsen in de toekomst. Het kunstwerk wordt geplaatst op de groenstrook tussen de rondweg en de wijk Gerner Marke. Er is dan ook een feestelijke bijeenkomst.

Inmiddels is het beton voor het kunstwerk gestort. Fotograaf Johan Bokma maakte daar wat foto’s van.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.