Home / archiefcentraal / honderden kinderen lopen scholierenloop

honderden kinderen lopen scholierenloop

Na-inschrijving is helaas niet meer mogelijk.

De scholieren hebben volop getraind voor dit evenement. De afgelopen vrijdagavonden is er speciale training aan de jeugd gegeven ter voorbereiding op de loop door Anet Bakker, een ervaren trainster van ACO van Elderen.

Deze unieke scholierenloop start om 18.45 uur met groep 3. Het startschot wordt gegeven door burgemeester en hardloopliefhebber Marc-Jan Ahne. Het is de avond voorafgaand aan de Runners World Halve Marathon op zaterdag 5 april.

Kinderen uit groep 3 en 4 lopen een rondje (400 meter) en de kinderen uit groep 5 tot en met 8 lopen twee rondjes (800 meter). Voor de drie snelste jongens en meisjes per groep is er een prijs. Voor de winnende school is er een wisselbeker. Deze is vorig jaar gewonnen door CBS De Kardoen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.