gemeente springt niet bij in zwembadzaak

De gemeente Dalfsen gaat niet bijspringen in de ‘Zwembadzaak’ in Dalfsen. Wethouder Von Martels heeft laten weten bij het zoeken naar oplossingen te willen meedenken, maar heeft niet de mogelijkheden en bevoegdheden om financieel bij te dragen.

Wethouder Maurits von Martels heeft vanmiddag met ouders van leerlingen van zwemcentrum Dalfsen (het oudercomité) over de voortgang van de zwemlessen en het voortbestaan van het zwemcentrum gesproken. Partijen hebben vastgesteld dat er onderhandelingen lopen tussen de huidige en de vorige eigenaar van het zwemcentrum om naar oplossingen voor het voortbestaan van het zwemcentrum te zoeken. Dat vraagt ook medewerking van de vorige eigenaar om een faillissement te voorkomen. Over deze onderhandelingen worden en kunnen geen mededelingen worden gedaan.

Het oudercomité onderzoekt mogelijkheden om de zwemlessen voor te zetten. Daar zijn op dit moment nog geen concrete voorstellen voor, mede in afwachting van de onderhandelingen over de toekomst van het Zwemcentrum Dalfsen.

Von Martels heeft begrepen dat de huidige eigenaresse in het belang van de kinderen en hun ouders nu geen uitspraken kan doen. Alle partijen hopen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt. Partijen nemen op dit moment een mediastilte in acht en doen in het belang van de zaak geen verdere uitspraken of mededelingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.