gb en cda in gesprek over coalitie dalfsen

Gemeentebelangen en CDA Dalfsen gaan met elkaar in gesprek over het vorming van een coalitie. Dat was ook het advies van informateur Leo Elfers. Elfers presenteerde maandag zijn voorlopige conclusies met alle fractievoorzitters.

Jos Ramaker neemt het advies van de informateur over en heeft het CDA inmiddels uitgenodigd om gesprekken te voeren voor een nieuwe coalitie. Voor de totstandkoming daarvan worden op korte termijn vervolgstappen gezet. Het raadsdocument zal een gezamenlijke inspanning van de zes partijen worden. Beide trajecten zullen parallel aan elkaar plaatsvinden. Jos Ramaker heeft Leo Elfers benaderd om ook deze trajecten vorm te geven.

Gemeentebelangen behaalde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 9 zetels, CDA pakte er 6. Gemeentebelangen en CDA vormen nu ook al samen een coalitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.