financiele problemen zwemcentrum dalfsen

Het Zwemcentrum Dalfsen zit in financiële problemen. Het centrum is in maart overgenomen, maar staat er minder rooskleurig voor dan eerder geschetst. Dat meldt DalfsenNet.

Volgens de website heeft het Zwemcentrum een huurachterstand en blijft personeel ‘ziek’ thuis, omdat het salaris niet meer wordt uitbetaald. Ouders hebben soms tot twee jaar vooruit betaald voor zwemlessen die niet meer worden gegeven. De huidige eigenaar, Rechelle Zimmerman, voelt zich door de ontstane situatie klemgezet. Zij doet er alles aan om niemand de dupe te laten worden, maar garanties kunnen volgens haar niet gegeven worden. De meeste zwemlessen gaan niet door, enkele wel. Het ligt eraan of er op de dag wel of geen zwemleraar aanwezig is. Ouders van kinderen die zwemlessen hebben in het centrum, hebben zich verenigd middels een Facebookgroep.

Meer informatie over de perikelen rondom het zwembad vind je op de website van DalfsenNet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.