felle strijd bij toernooi schietvereniging

Het zit er weer op, het jaarlijkse sponsortoernooi van S.V.N.I.O. (Schietvereniging Na Inspanning Ontspanning) uit Ommen. Dierenkliniek Ommen ging er bij de dames met de eerste prijs vandoor, O.C.B Bouw won bij de heren.

Er werd weer fel gestreden om de felbegeerde punten. In korpsen van drie personen werd er onder professionele begeleiding geschoten op de 10-meterbaan. Per persoon konden er 100 punten worden geschoten. Dus per korps konden 300 punten worden behaald. De strijd bleef tot de laatste avond spannend.

In totaal hebben er dit jaar 161 korpsen (bijna 500 schutters) deelgenomen aan de wedstrijden. Er zijn ook flink wat prijzen uitgegaan op de korte banen. Hier konden de deelnemers voor het plezier schieten op een baan van vier meter. Ballonnen, pijpjes ,vingertjes, niets was veilig voor de scherpschutters. Op de korte banen waren muntjes te verdienen die naderhand konden worden ingeleverd voor krentebrood, worst, gehaktballen en dergelijke.

Ook de nieuwe attractie het laserschieten viel in goede aarde. Hier konden de deelnemers met een lasergun eentjes uit de lucht schieten als een echte jager. Het kampschieten trok elke avond veel bekijks en leverde soms verrassende winnaars en winnaressen op. Bij het kampschieten gaat het er om dat er in drie rozen minimaal 32 punten wordt geschoten. Alle schutters die meer dan 32 punten hebben geschoten, werden om 22.30 uur uitgenodigd om tegen elkaar te kampen. De schutter die het langst de hoogste punten schiet, is dan de winnaar. De winnaars gingen naar huis met een mooie vleesschotel of een rollade.

Kader: Uitslag

Dames:

1. Dierenkliniek Ommen 261 punten

2. WR Bouw 254 punten

3. Veltmaat keurslager 253 punten

Heren

1. O.C.B Bouw 269 punten

2. Huismans ABS 267 punten

3. Autopalace Ommen 266 punten

Informatie

De schietvereniging is te vinden aan de Strangeweg 5. Mocht je belangstelling hebben om een keer vrijblijvend te komen kijken dan ben je op donderdagavond vanaf 20.00 uur van harte welkom. Wil je meer informatie, neem dan eens contact op met Harold Veltmaat via 0529-455969.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.