europese grasbaantop naar balkbrug

De KNMV heeft dit jaar de halve finales voor het Europese kampioenschap EK specials internationaal toegewezen aan Balkbrug. “Wij zijn door de KNMV gevraagd deze EK race specials internationaal te organiseren en dat doen we met veel plezier”. Aldus bestuurslid Henk Boertien. Achttien topcoureurs uit zeven verschillende landen zullen in deze halve finale gaan strijden om een plaats in de finale, welke later dit jaar gehouden wordt. De extra kosten die deze organisatie met zich meebrengt zijn gedekt door de nieuwe hoofdsponsor, de Jacobs groep uit Balkbrug. Dit bedrijf heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan de “Internationale Jacobs groep grasbaanraces” in Balkbrug. “Maar we vergeten ook zeker de andere sponsoren niet”. vult bestuurslid Dick de Weerd aan “Bijna elke onderneming in Balkbrug en omgeving sponsort de MAC van Dedem en de grasbaanraces ”.

Naast de halve EK finales staan ook de internationale zijspanraces, ST2 en de 250 cc nationaal op het programma. In deze laatste klasse zal clublid Dave Meijerink uit Schuinesloot zich voor het eerst aan het thuispubliek tonen op zijn 250 cc.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.