erbens vechtdaltoer het voelt goed

Een stuk fietsen door een prachtige omgeving is mooi. Maar je zit misschien nog wel lekkerder op je fiets als je weet dat het geld dat je voor deelname aan dit tochtje betaald hebt, op een goede plek terecht komt. Niet voor niets zijn acties als bijvoorbeeld Alpe d’Huzes en Ride for the Roses zo populair.

Erbens Vechtdaltoer, de toertocht door het trainingsgebied van Olympisch schaatskampioen Erben Wennemars op zaterdag 31 mei, ondersteunt ook een goed doel: het Ronald McDonald Kinderhuis in Zwolle. Een regionale toertocht, daar hoort een regionaal doel bij, zo vond de organisatie.

Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Daar is het Ronald McDonald Huis in Zwolle voor: ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in de Isala Klinieken liggen kunnen daar logeren. In Nederland staan vijftien van dit soort huizen dichtbij ziekenhuizen.

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle heeft negen kamers en er zijn een gemeenschappelijke kamer en keuken. Het huis is alle dagen van het jaar, ieder uur van de dag open en wordt gerund door vrijwilligers. Natuurlijk is er geld nodig om het huis draaiende te houden. Door uw pedalen rond te trappen tijdens Erbens Vechtdaltoer, draagt u daaraan bij.

Erbens Vechtdaltoer wordt gehouden op zaterdag 31 mei en start vanaf Het Kleine Veer, Baarsmastraat 25 in Dalfsen. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 50, 90, 130 en 170 kilometer. Er is ruime parkeergelegenheid en uiteraard een bewaakte fietsenstalling. Meer info is te vinden op www.erbensvechtdaltoer.nl Doe mee en steun het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.