Home / archiefcentraal / energy ommen krijgt nieuwe trainingspakken

energy ommen krijgt nieuwe trainingspakken

De effecten van de fusie tussen de voormalige gymverenigingen OKK en GVO worden steeds duidelijker. Zo kreeg de senior-springselectie uit handen van Bert Mulder, van het gelijknamige autobedrijf, dinsdag twintig nieuwe trainingspakken. De pakken zijn voorzien van het nieuwe clublogo en de nieuwe clubkleuren.

“Het is heel belangrijk dat Ommen een goede gymvereniging heeft en ik wil de nieuwe club op deze manier een steuntje in de rug geven. Dat verdienen ze”, zegt Bert Mulder. “Als geen ander weet ik hoe belangrijk een fit lijf is en heb na mijn motorongeluk keihard en gedisciplineerd moeten werken om er weer bovenop te komen. En dat zie ik bij deze kanjers weer terug. Zij zetten ook alles op alles om zo hoog mogelijk te komen met hun springteam.”

Trainster Jolinda Bokhorst is ook blij met deze outfit: “Maar we zijn er nog niet, want dit is slechts een klein gedeelte van de gymselectie. Want naast een springselectie hebben we ook nog een toestelselectie en we zijn dit jaar ook begonnen met de Acro-wedstrijden. Dus we blijven zoeken naar bedrijven die hun naam willen koppelen aan onze nieuwe club”.

Voor meer informatie kun je kijken op www.energyommen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.