Home / archiefcentraal / eieren gooien bij mansier

eieren gooien bij mansier

Op Tweede Paasdag vinden weer de jaarlijkse kampioenschappen eieren gooien plaats bij Zalencentrum Mansier aan de Schaapmanstraat in Oudleusen.

Vanaf 16:00 uur kunnen teams van twee werpers zich melden. Het duo dat een ongekookt ei over de grootste afstand weet over te gooien èn te vangen zonder dat het breekt, wint de hoofdprijs. Ook voor de nummers twee en drie liggen leuke prijzen klaar. Er is gezellige muziek en natuurlijk alle gelegenheid voor een hapje, een drankje of gewoon een lekker hard gekookt ei.

Het huidige seizoen van de ‘Battle of Billy’s Bar’, waarin zes vriendengroepen een poging wagen de meest succesvolle feestavond te organiseren, nadert de finale. Team Chris tekent op zaterdag 10 mei voor de laatste reguliere Battle-avond; op 21 juni vindt de prijsuitreiking plaats tijdens een afsluitende feestavond.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.