donateursactie muziekvereniging polyhymnia

De leden van muziekvereniging Polyhymnia gaan van 6 tot en met 10 mei langs de deuren voor de jaarlijkse donateursactie. Een belangrijke actie voor de vereniging om onder andere de toestroom van nieuwe jeugdleden van instrumenten te voorzien.

“Mocht u de vereniging een extra warm hart toe willen dragen dan kunt u ‘vriend van Polyhymnia’ worden”, laat Gerben Schutte weten. “Voor het minimale bedrag van 30 euro per jaar wordt u daarmee uitgesloten voor de donateursactie en ontvangt u onder andere een VIP arrangement voor de jaarlijkse uitvoering. Indien u interesse hebt voor het worden van onze vriend, dan kunt u het inschrijfformulier via de website downloaden of dit kenbaar maken door een mail te sturen aan info@muziekverenigingpolyhymnia.nl of te bellen met Gerben Schutte (06 26314862). Natuurlijk is iedere (vrijwillige) bijdrage via de donateursactie ook van harte welkom. De muzikanten van Polyhymnia bedanken u alvast voor uw bijdrage.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.