bouw woningen haven west in volle gang

Lekker wonen is daar waar je je helemaal thuis voelt. Wordt Haven West in Ommen straks jouw nieuwe thuis? In het voormalige havengebied komen in totaal ongeveer negentig woningen. De woningen variëren van volumineuze twee-onder-een-kapwoningen tot rijwoningen. Maar ook komen er gelijkvloerse patiowoningen, die een intieme dorpse sfeer krijgen en gelegen aan groene woonhoven. Voor ieder wat wils, jong en oud. De wijk zelf wordt autoluw, ideaal voor de rust, maar ook voor kinderen die vrij kunnen spelen. Haven West is centraal in Ommen gelegen, op loopafstand zijn voorzieningen als scholen, supermarkten, zwembad en het centrum is nabij.

De bouw van verschillende type woningen is in volle gang. Zo krijgen de eerste bewoners van de starterswoningen, type Korenaar, deze week al de sleutel. De bouw van twee patiowoningen, type Korenharp, is in volle gang en ook is gestart met de bouw van het tweede blokje starterswoningen aan de Schurinkstraat. Van deze starterswoningen, type Korenaar II, is nog een enkele woning te koop. Vanaf 165.000 euro vrij op naam koop je je eerste eigen woning op een ideale plek.

De belangstelling voor de overige types in het plan is groot en er is gestart met de verkoop van een nieuw type woning; unieke stadswoningen type Korenlust. Deze woningen hebben door de verschillende gevels ieder een eigen karakter en daardoor ook veel keuzemogelijkheden. Voor deze en de andere type woningen in Haven West geldt natuurlijk dat men ook afhankelijk is van de verkoop van de huidige woning. Daarom is voor de verkoop van de huidige woning een speciale regeling via de makelaar Weenink Jansen. Met deze regeling helpt Oude Lenferink Bouw Vastgoed bij de verkoop van de huidige woning.

Voor meer informatie over het plan, de verkoop van de diverse type woningen en de actuele ontwikkelingen, is zowel een website als een Facebookpagina. De website is te bereiken via www.havenwestommen.nl en de Facebookpagina via www.facebook.com/havenwestommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.