bibliotheek kernen deels terug

Goed nieuws voor boekenwurmen in De Krim en Mariënberg (gemeente Hardenberg): de bibliotheek keert per 1 mei weer in de plaatsen terug. Niet in zijn geheel: er komt een servicepunt.De bibliobus verdwijnt dan wel.

Het servicepunt heeft een beperkte collectie ten opzichte van een normale bibliotheek. Reserveren kan via www.bibliotheekhardenberg.nl. Het punt wordt beheerd door vrijwilligers.

De Krim

De laatste rit van de bibliobus in De Krim is op donderdag 17 april. Vanaf dinsdag 22 april zijn inwoners van De Krim welkom in het nieuwe servicepunt van de bibliotheek. Het nieuwe adres: Planetenstraat 5a. De openingstijden: dinsdag van 09:15 uur tot 11:15 uur en van 14:00 uur tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 20:00 uur. Nieuwe leden die zich inschrijven in de periode van 22 april tot en met 31 mei lenen het eerste jaar met 50% korting op het abonnementsgeld. Voor 20 euro kan je gebruikmaken van alle diensten van de bibliotheek. Voor de trouwe leden van de bibliotheek in De Krim is er een leuke attentie wanneer zij het nieuwe servicepunt bezoeken.

Mariënberg

Inwoners van Mariënberg moeten iets langer geduld hebben: het servicepunt opent daar pas op 18 augustus.De locatie: een lokaal van basisschool De Regenboog aan de Stationsweg. Dat punt wordt nu nog ingericht. De openingstijden worden: maandag van 15:30 uur tot 19:30 uur en op donderdag van 15:30 uur tot 17:00 uur. De bibliobus rijdt in Mariënberg nog tot 24 april rond. In de tussentijd kan worden gebruikgemaakt van een van de andere bibliotheekvestigingen binnen de gemeente Hardenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.