Home / archiefcentraal / beerze bulten bij beste parken van nederland

beerze bulten bij beste parken van nederland

De Beerze Bulten is dinsdag in Utrecht verkozen tot een van de 25 beste Vakantieparken van Nederland. Dit gebeurde tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards.

Beerze Bulten is zeer blij met de gewonnen Award. “Deze Zoover Award is een beloning voor de inspanningen op onder andere het gebied van kwaliteit, gastvriendelijkheid en innovatie van het hele team van Beerze Bulten. We zijn dan ook bijzonder verheugd met deze Award, welke wij mogen ontvangen door de stem van onze gasten!”, vertelt eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn.

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 7500 Zoover-accommodaties.

Dit jaar worden in zestig landen Zoover Awards uitgereikt. Voor het eerst zijn er ook Awards in kleinere categorieën zoals Vakantiehuizen, Villa’s en Kastelen vergeven. De uitslagen zijn te vinden op www.zooverawards.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.