Home / archiefcentraal / bedrijven dalfsen omarmen de lente op fair

bedrijven dalfsen omarmen de lente op fair

Ook voor ondernemers is het voorjaar en dus staat de lentefair in Dalfsen voor de deur. Ondernemend Dalfsen houdt de fair op zaterdag 12 april waarbij bedrijven uit Dalfsen aan de slag gaan met het thema ‘lente’.

De deelnemers bestaan uit leden van Ondernemend Dalfsen, aangevuld met ondernemers uit het Vechtdal. Het is weer een flinke uitdaging geweest voor de ondernemers om een gevarieerd aanbod te creëren tijdens de fair. Modezaken komen met de nieuwste voorjaarscollectie en er zijn veel kramen met onder andere speciale lente-gadgets. Nieuw op de agenda is de lezing van de Dedemsvaartse Tuinen van Mien Ruys. Er vinden twee presentaties plaats in De Overkant om 13:30 uur en 15:30 uur. Deze presentaties zijn gratis te bekijken. Bijzonder aan de fair is dat twee ambachten worden tentoongesteld: een palingrokerij en een klompenmakerij.

Verder houdt Ondernemend Dalfsen een aantrekkelijke kassabonnenvoorjaarsactie. Deze loopt van 7 april tot en met zaterdag 19 april. Je maakt bij inlevering van je kassabonnen kans om bedragen van 20 euro tot en met 200 euro te winnen. Deze bonnen zijn inwisselbaar bij alle deelnemers van

Ondernemend Dalfsen. De deelnemers van deze actie zijn te herkennen aan een opvallende Vechtdalklaver-sticker op de etalages. Kinderen hoeven zich tijdens de fair niet te vervelen: er staat op de fair een grote partytent waar volop geknutseld kan worden met als thema ‘lente en voorjaar’. In de middaguren kunnen de kinderen ook nog geschminkt worden.

De ondernemers van Ondernemend Dalfsen willen met de lentefair duidelijk maken dat zij trots zijn op de vermelding dat Dalfsen het groenste dorp van Nederland is. Bij een mooie, stralende dag bedient de horeca in Dalfsen je weer gastvrij op de gezellige terrassen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.