balkbrug neemt afscheid van arnold groen

Groen was de afgelopen jaren een belangrijke schakel in het proces om jonge spelers aan het seniorenniveau te laten wennen. Mede dankzij zijn inspanningen van Groen zijn de sportieve prestaties de afgelopen seizoenen aanzienlijk verbeterd.

De huidige selectie vond 16 oud-spelers en twee oud-trainers bereid om Arnolds Green Team te vormen en onder leiding van Gerrit Marsman een wedstrijd tegen Balkbrug 1 te spelen.

Alle voorbereidingen bleven geheim voor Arnold Groen. Toen hij zondagmiddag op sportpark de Balk verscheen, werd hij verwelkomd door 32 spelers, 4 trainers, een scheidsrechter en twee assistenten. Groen verdedigde de eerste helft het doel van het eerste elftal en de tweede helft het doel van zijn Green Team. Dochter Lotte was pupil van de week. Het eerste team won met 8-3.

Na de wedstrijd ontving Arnold Groen een ingelijst keepershirt en voor zijn vrouw Inge was er een bos bloemen. Arnold Groen keepte van 2002 tot en met 2009 bij Balkbrug. Met ingang van het seizoen 2009-2010 werd hij leider en assistent van hoofdtrainer Bram Beverwijk. Komend seizoen gaat de op één na oudste club uit de gemeente Hardenberg met een derde elftal de competitie in. Arnold Groen gaat zich inzetten om daar een succes van te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.