bad shoes wint laatste halve finale de wraak

De laatste halve finale van de Wraak van Salland is vrijdagavond in een dampende The Breakaway in Ommen gewonnen door Bad Shoes. De formatie wist zich zo ondanks de moordende concurrentie van onder andere Let it Beatles en Litter tot winnaar van de avond te kronen en staat zodoende op 11 april in de finale.

Litter, Watt Ever, Package Deal, Let it Beatles en Bad Shoes vulden de avond met heerlijke nummers in Ommen. Al deze bands waren op de avond zelf of via de videoclip op YouTube door het publiek gekozen. Vanaf de halve finales wordt de winnaar van de avond bepaald door een jury.

De grote finale is in de Leeren Lampe. De winnaar kan daar optredens verdienen op onder andere een Stöppelhaenepodium, want ook dit feest maakt De Wraak mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.