we all kissed naar finale de wraak

‘We All Kissed Beth Cooper’ staat 11 april in de finale van de Wraak van Salland. WAK BC won zaterdagavond de tweede halve finale die gehouden werd in Het Wapen van Wesepe. De andere bands waren Fresh, Wilbert Heijkoop en Delgado Graze.

Al deze bands waren op de avond zelf of via de videoclip op YouTube door het publiek gekozen. Vanaf de halve finales wordt de winnaar van de avond bepaald door een jury. Zaterdagavond waren dat Gerard Elferink (nauw betrokken bij de line up van Ribs and Blues), Harrie Kiekebosch (bedenker van de Wraak en met Salland Centraal mede-organisator) en Bas Schultz (de man achter Stonerock in Dalfsen en tevens organisator van de Wraak)

Deze jury liet de Nijverdalse band We all kissed… doorgaan naar de finale vanwege de enorme hoeveel energie die de band in haar optreden legde, gekoppeld aan een feestelijk contact met het publiek. En dan natuurlijk niet te vergeten het kwaliteitje van de eigen nummers dat de rockband ten gehore bracht.

Delgado Graze opende de avond met stevige hardrock, Wilbert Heijkoop is een singer songwrither en Fresh brengt covers uit de jaren 70 en 80. Voor de jury is dat eigenlijk appels met peren vergelijken. Fresh kun je rustig inhuren voor een gezellig feestje. Delgado kun je beter op Pedro Pico Pop (mede-organisator van de Wraak) of Stonerock zetten. En Wilbert Heijboer komt vermoedelijk het best tot zijn recht in een intiem concert, eventueel met knisperend haard- of kampvuur en rode wijn erbij.

Bij het Wapen van Wesepe waren ze maar wat blij dat de Wraak langs stoof. Want het leverde ook deze zaterdgavond weer een volle bak publiek op.

En zo raast de Wraak verder. Laatste tussenstation is Breakaway in Ommen (4 april), daarna is de grote finale in de Leeren Lampe (11 april). Waar de winnaar optredens kan verdienen op onder andere een Stöppelhaenepodium, want ook dit feest maakt De Wraak mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.