Home / archiefcentraal / wandel3daagse dalfsen in mei

wandel3daagse dalfsen in mei

Dat is twee weken eerder dan de traditionele eerste week van juni. Een andere eenmalige verandering dit jaar is dat de feestelijke afsluiting niet plaatsvindt in de Trefkoele, maar inde feesttent van het Damovo-feest op het feestterrein naast het gemeentehuis.

Net als voorgaande jaren zijn er weer routes uitgezet voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. Mocht je de organisatie willen helpen, als vrijwilliger of verkeersregelaar, dan kun je je opgeven bij Wim Boshoven via w3d@boshoven.com of telefonisch via 0529-795050. Meer informatie vind je op www.wandel3daagse.nl.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.