Home / archiefcentraal / van der feltz vvd stapt op

van der feltz vvd stapt op

Gabriëlle van der Feltz, lijsttrekker van de VVD in Dalfsen, stapt op. De partij won bij de gemeenteraadsverkiezingen gisteren slechts een zetel en het werk is voor Van der Feltz in haar eentje niet te doen. De nummer twee van de lijst neemt haar plaats in.

“Aan het begin van de campagne is de VVD Dalfsen ervan uitgegaan dat de partij de twee zetels zou behouden. Nu blijkt dat VVD Dalfsen een zetel heeft, is het raadswerk van een eenmansfractie voor Van der Feltz helaas niet te combineren met een gezin met jonge kinderen”, zegt Rein Kuipers, voorzitter van de VVD Dalfsen. De nummer twee van de lijst, Roel Schuring, neemt haar plaats in.

“Gabriëlle dankt de kiezers, het bestuur, de fractieleden, de steunfractieleden en alle VVD-leden voor hun steun en vertrouwen”, besluit Kuipers.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.