usv verliest ongelukkig bij sportlust

Voor USV stond zondagmiddag de uitwedstrijd met Sportlust Vroomshoop op het programma. De ploeg uit Nieuwleusen wist echter geen goed resultaat over te houden aan het duel. Er werd met 2-1 verloren. Peter Meijerink stuurde ons het volgende verslag toe:

Op het zonovergoten sportpark de Bosrand in Vroomshoop boekte de thuisploeg van hoofdtrainer Robert Harperink een enigszins gelukkige 2-1 overwinning op USV. Door het ontbreken van een aantal vaste krachten en de zieke coach Theo van ’t Zand moest interim-coach Jan Hamers het team op verschillende posities wijzigen.

Dat was in het begin van de wedstrijd ook duidelijk te merken want USV gaf in die fase erg veel kansen weg. Sportlust Vroomshoop sprong daar echter slordig mee om en daardoor kon USV in de wedstrijd groeien.

Toch kwamen de gastheren in de 37e minuut door Daniël Scheurwater op een 1-0 voorsprong. Hij kon door zwak ingrijpen van de blauwwitte defensie ongehinderd de openingsgoal binnenschieten, 1-0.

USV liet zich ondanks deze treffer niet van de wijs brengen en twee minuten later kwam het al op gelijk hoogte. Een uitstekend opgezette aanval werd door Bas Chierandjoe met een geweldige schuiver afgerond, 1-1. Na deze gelijkmaker groeide het vertrouwen op een beter resultaat in de Nieuwleuser ploeg.

Dat zette zich ook in de tweede helft door. “De mannen van Hamers’’ deelden geniepige speldenprikken uit maar doelman Tom Uitzetter van Sportlust hield zijn hoofd bij dreigende situaties keurig koel. Ron Meijerink was nog het dichtst bij de 1-2 maar zijn van grote afstand geplaatste lob werd op het laatste moment door de lange Uitzetter over de lat getikt.

Het was daarom buitengewoon teleurstellend dat door een foutief ingeschatte pass van Sportlust de verdediging van USV zich in de 78e minuut door Dinand Hankamp knullig liet verschalken, 2-1. Alles werd in de slotfase door USV nog in het werk gesteld om het tij te keren maar de Vroomshopers gaven tot ver in blessuretijd geen krimp en konden zo de overwinning over de streep trekken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.