Home / archiefcentraal / uitslag cda dalfsen tevreden met 6 zetels

uitslag cda dalfsen tevreden met 6 zetels

Jan Uitslag van het CDA in Dalfsen is tevreden met de voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. De partij haalde zes zetels. “Ik had zelf ook verwacht dat we zes zetels zouden halen”, reageert Uitslag kort na de bekendmaking van de resultaten.

“Gezien de Tweede Kamerverkiezingen en de landelijke uitslag ben ik tevreden.” Het CDA behaalde tijdens de vorige gemeenteraadsverkiezingen, in 2010, zeven zetels in Dalfsen en moet het de komende jaren dus met een zetel minder doen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.