Home / archiefcentraal / spel en spektakeldag groot succes

spel en spektakeldag groot succes

De Spel- en Spektakeldag die afgelopen vrijdag in de Trefkoele in Dalfsen plaatsvond, is een groot succes gebleken. Kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van basisscholen uit de omgeving konden zich uitleven op de grote springkussen en bij veel spelletjes en activiteiten.

De Spel- Spektakeldag is een initiatief van de Trefkoele om in de vakantieperiode de kinderen een leuke en sportieve dag te bezorgen. Dit onder begeleiding van enkele enthousiaste begeleiders van ASC Gym en Dance en de Trefkoele. Ook de ouders en iets kleinere kinderen waren welkom, voor hen was een mega kinderspeelparadijs met ballenbak in de sporthal geplaatst, met een gezellig terras erbij.

Fotograaf Johan Bokma maakte een aantal kiekjes van de dag.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.