Home / archiefcentraal / schuring vvd we zitten er tenminste nog in

schuring vvd we zitten er tenminste nog in

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat we hier blij mee zijn”, reageert Roelof Schuring van de VVD Dalfsen na afloop van de bekendmaking van de voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Dalfsen. De liberalen moeten het de komende jaren met één zetel doen, terwijl ze er twee hadden. “Maar we zitten er in ieder geval nog in!”

Schuring: “We gaan ons nu klaarmaken voor over vier jaar. Ik maak me wel zorgen over de grote blokken terwijl er grote vraagstukken voor liggen. Ik hoop dat we over vier jaar Dalfsen een stuk liberaler kunnen laten kleuren in de Raadszaal! Wel feliciteer ik de winnaars en Dalfsen met de hoge opkomst!”

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.