Home / archiefcentraal / ruim 200 volleyballers op tsa toernooi

ruim 200 volleyballers op tsa toernooi

Het Total Security Advice Volleybaltoernooi, dat voor de derde keer onder deze naam werd georganiseerd, trok dus ook dit jaar weer veel aandacht. Veel oude bekenden gaven opnieuw acte de présence, niet alleen voor de sportieve strijd, maar ook voor de gezelligheid tussen de wedstrijden door.

Het door Total Security Advice gesponsorde volleybalteam verzorgt de organisatie en die liep zoals altijd op rolletjes. Bert Schipper, de sponsor van het team, was dan ook zeer tevreden over deze avond. “ Het is super dat dit toernooi ieder jaar weer zoveel mensen op de been brengt. Het is er gezellig en er valt geen onvertogen woord.”, zegt Bert daarover. “Ik sponsor dit volleybalteam nu drie jaar en het is mooi dat we de traditie van dit jaarlijkse toernooi – inmiddels al ruim twintig jaar – in ere kunnen houden. Het is iedere keer best wel een klus, maar we hebben er plezier in en op deze manier doen we samen ook iets moois voor Dedemsvaart en omgeving.”

Aan het eind van de avond werden de finales gespeeld. Die leverden een spannende strijd op. In de recreatiepoule ging Gerrie Okken Assurantiën met de eerste prijs naar huis. De teams The Underdogs en De Zeven Linden eindigden op de tweede respectievelijk derde plaats. De kampioensbeker in de gevorderdenpoule ging dit jaar naar Drukkerij Gerrits en Leffers. De teams Total Security Advice en Sixpack moesten genoegen nemen met een iets kleinere prijs en werden tweede en derde.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.