Home / archiefcentraal / rooijakkers d66 prima voor nieuwe partij

rooijakkers d66 prima voor nieuwe partij

“Ik vind het een prima resultaat voor een nieuwe partij in de raad, maar natuurlijk waren twee zetels beter geweest”, reageert Jan Rooijakkers van D66 Dalfsen direct na afloop van de voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. De partij, die deze verkiezing voor het eerst meedeed in Dalfsen, behaalde één zetel.

“Door het geweldige resultaat voor Gemeentebelangen zitten er nu drie partijen met één zetel. Met ons geweldige team van D66 gaan we ons de komende jaren inzetten voor Dalfsen. En natuurlijk gaan we voor een nog beter resultaat over vier jaar.”

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.