Home / archiefcentraal / rechterensedijk in beeld streepjescode

rechterensedijk in beeld streepjescode

Deze week een foto van Boiten zelf.

‘De foto van deze week laat zien dat ook de Rechterensedijk haar eigen unieke streepjescode heeft. De stammen van de beide bomenrijen aan de linkerzijde van de foto trekken lange schaduwen over de naastgelegen dijk en het fietspad. Als we de code konden scannen zouden we misschien wel kunnen zien dat de weg en haar bomen helemaal niet te koop zijn. De voorbijganger mag er alleen naar kijken en mag genieten van het unieke en monumentale aanzicht. Een respectvolle variant op het veelgehoorde “Kijken, kijken, niet kopen”. En zoals het ook met gewone streepjescodes is: als je ook maar één zo’n streepje weg haalt is het product dat de code toebehoort meteen onherkenbaar geworden.’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.