rechterensedijk in beeld lichtslang

‘In de reeks over de Rechterensedijk deze week een foto van de Dalfser fotograaf Adriaan Holsappel. Adriaan heeft er voor gekozen om tussen de verstilde bomenrijen op een bijzondere manier het passerende autoverkeer vast te leggen. Hij heeft dat gedaan door met behulp van een lange sluitertijd de lichten van de auto’s als een soort slang over de slingerende weg te laten kronkelen. De foto is daarmee een verstilde illustratie geworden van de rumoerige discussie over de toekomst van de Rechterensedijk. De ‘lichtslang’, de dijk en het fietspad versterken elkaar door het herhaling van de gebogen vorm en leiden daarmee het oog van de kijker als het ware door de compositie. Al kijkend lees je de foto als een boek; startend in de nevelige verte aan de linkerzijde en eindigend in het spel van vorm en licht aan de rechterzijde.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.