Home / archiefcentraal / pinautomaat brugstraat tijdelijk weg

pinautomaat brugstraat tijdelijk weg

De sluiting is het gevolg van de verscherpte veiligheidseisen voor geldautomaten. Daarbij gaat het niet alleen om het risico van ramkraken, maar ook om de veiligheid van mensen die in de directe omgeving wonen en om consumenten die pinnen. Alleen met een forse investering is het mogelijk de automaat zodanig aan te passen, dat het voor de consument en de omgeving veilig is.

Verhuizing nieuw kantoor

De bank kiest ervoor de automaat versneld te sluiten omdat het om een tijdelijk ongemak gaat. De bank en zijn medewerkers verhuizen naar verwachting op 1 juli van het pand aan Den Lagen Oordt naar het kantoor in het nieuwe Marktgebouw in Ommen. Dat betekent dat vanaf die datum ook weer een geldautomaat van de bank in de buurt van de winkels is. Tot die tijd blijven de automaten aan Den Lagen Oordt als alternatief beschikbaar.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.