open volleybaltoernooi in lemelerveld

Ingestuurd door Hans Heerink van volleybalvereniging De Bevers

Hier is het dan eindelijk weer, het grootst in de wijde omtrek en nu al voor de negenendertigste keer: het Ten Broeke Open volleybaltoernooi. Zoals altijd wordt het toernooi georganiseerd door Volleybalvereniging De Bevers en dit jaar zal het plaatsvinden van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juni. Al maanden lang zijn de ogen van menig Lemelervelder gericht op dit gezellige feest en minstens net zo lang zijn vrijwilligers al bezig met de voorbereidingen ervoor. Het enige dat nu nog ontbreekt zijn een paar enthousiaste deelnemers. Dat zijn er echter niet zomaar een paar, vorig jaar hebben maar liefst 144 teams meegedaan. Zou het nog mogelijk zijn deze prestatie te overtreffen? Jij bepaalt het. De teams die vaker meegedaan hebben zijn in elk geval niet meer weg te slaan, dus meedoen is op eigen risico.

Ieder­een die een team kan samenstellen uit 8 tot 12 personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis­school) of een jeugd 3-team (t/m 16 jaar).

Speciaal voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 wordt tijdens het toernooi op de woensdagmiddag 18 juni weer het ” Mini Bever spelletjes toernooi” georganiseerd. Dan zijn alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het open volleybal toernooi. De minicommissie van de Bevers heeft speciaal voor hun een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een tijdi­ge in­schrijving is zeer belangrijk. We stellen hierbij wie het eerst komt, het eerst maalt! De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op www.tenbroeke.nl.

Het inschrijfformulier kunt u online invullen en e-mailen of downloaden, printen, invullen en inleveren bij Laura Reimert, Waterinkweg 3, 8151 AJ Lemelerveld, Tel. 06-16724451.

Let op! uiterlijk 6 april a.s. moet het inschrijfformulier binnen zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.