Home / archiefcentraal / omtzigt praat in ommen over zorg

omtzigt praat in ommen over zorg

Zowel Ommer lijsttrekker Annelies Bakelaar als Tweede Kamerlid Omtzigt waren van mening dat er nog veel onbekend is in de nieuwe wetgeving rond de zorg die er aan komt. Bakelaar liet weten een belangrijk punt te vinden om vooral goed op de mantelzorgers en vrijwilligers te letten.

Tijdens de discussieavond lanceerde het CDA Ommen de “Oog voor elkaar trofee. De partij vraagt iedere vereniging, straat, buurt, wijk of kern om nieuwe initiatieven en projecten onder de aandacht van het CDA te brengen. Het beste initiatief wordt beloond met de trofee. Inzendingen kunnen voor 15 mei 2014 worden gestuurd naar a.beugelink@worldonline.nl

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.