ommen loopt voor leven vlam in de pijp

Weet u waar het kerkplein in Ommen is? Onze chauffeurs houden daar zo een eigen mening op na. Terwijl de protestantse afdeling op hét Kerkplein stond te wachten stond de katholieke delegatie op hét kerkplein van de Brigittaparochie. Met enige commotie en vertraging vertrekken de heren dan toch richting Almere voor een vrachtwageninspectie.

Slapen, plassen, douchen, maar ook voldoende -gekoeld- eten zijn belangrijke wensen voor het basiskamp tijdens de Roparun estafette. Maar hoe moet dit dan met zoveel mensen?

De grote vraag voor chauffeurs Gerard Mensink, Alexander ten Have, Han Hendriks, en Michiel Klomp.

In Almere wacht het gróte antwoord: een enorme trailer van 12 meter en 450 PK. Voorzien van zes royale slaapplaatsen, twee toiletten, een werkplaats met ruimte voor de massagetafels, voldoende opbergruimte, klein keukentje en ruimte voor 1000 liter onontbeerlijk water aan boord. De professionele vrachtwagen wordt met lof goedgekeurd voor gebruik.

Binnen het team wordt inmiddels gevochten om de luxe slaapplaatsen, waar je overigens wel lepeltje-lepeltje moet liggen. Dit geeft tijdens de vergadering hilarische taferelen. Gelukkig kent ons team veel stelletjes…

Inmiddels zijn in goed overleg twee personenbusjes via autobedrijf Dunnewind B.V. geregeld voor vervoer van teamleden op het hardloopparcours. Weer een zorg minder in de voorbereiding.

De trailereigenaar van Delta Berging&Transport is nu al een topper. Tijdens het oefenweekend in april mogen we met dit megagevaarte vast oefenen. Niet alleen hardlopen is een kunst maar ook manoeuvreren met deze grote vrachtwagen. Onze kanjerchauffeurs stropen de mouwen op: ze staan voor veilig vervoer van Parijs naar Rotterdam. Natuurlijk met de vlam in pijp!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.