Home / archiefcentraal / nominatie hardenberg wandelgemeente van het jaar

nominatie hardenberg wandelgemeente van het jaar

De verslaggever van Te voet heeft de route ‘Rondom Rheeze’ van de gemeente beoordeeld. Hij schreef in het artikel over de gemeente Hardenberg: “Het is hier prachtig wandelen.” De verslaggever prees vooral de afwisseling tijdens de route en noemde Rheeze “een kers op de taart”.

De krant beoordeelt ieder jaar de wandelmogelijkheden in gemeenten in Nederland. Na de voorronden zijn dit jaar Eersel, Geldermalsen en Hardenberg genomineerd. Deze gemeenten blijken volgens de krant in de praktijk extra wandelvriendelijk. De wethouder Recreatie en toerisme van Hardenberg, René de Vent, is trots op de nominatie. “Verspreid over de gemeente Hardenberg is zeshonderd kilometer aan hoogwaardige wandelroute aan elkaar gekoppeld in het Wandelnetwerk. Hierdoor zijn we een echte wandelgemeente. Als gemeente was het dan ook moeilijk kiezen tussen alle wandelroutes in onze gemeente, maar dat het is gelukt blijkt wel uit de omschrijving van de verslaggever van Te voet. De nominatie van Wandelgemeente van het Jaar is een geweldig compliment.”

De beoordelingen van de genomineerden verschijnt in de volgende editie van Te voet. De gemeente Hardenberg en Vechtdal Marketing roepen iedereen op om te stemmen op Hardenberg als Wandelgemeente van het Jaar 2014, via www.wandelkrant.nl . Stemmen kan tot en met 4 april. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie van Te voet bepaalt uiteindelijk welke gemeente de Wandelgemeente van het Jaar 2014 wordt. De uitslag wordt later dit voorjaar bekend gemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.